ytterplagg

ytterplagg

Ytterplagg

I vår kollektion har vi ytterplagg till dam i många olika material, passformer och färger. Gillar du figursydd, rak, enfärgad eller mönstrad modell? Gillar du knäppning med dragkedja eller knappar har vi ytterplaggen för dig. Våra damytterplagg ser dessutom till att lyfta fram din personlighet. Alla våra plagg är en del av en noga sammansatt kollektion som klär den moderna och medvetna kvinnan. Matcha din jacka eller kappa i all oändlighet, det är ett plagg du kan ha till en tuff kjol eller till byxorna du har på jobbet. För en mer klassisk och ledig look kan du kombinera ditt ytterplagg med favoritjeansen.

I vårens och sommarens kollektion hittar du våra vackert mönstrade och vändbara kappor Ingrid och Marie med en stretchig smock över byst och midja som ger en väldigt smickrande och behaglig passform. För lite svalare dagar är dessa lätt vadderade kappor perfekta! Mer lätta men ändå lite värmande kappor är svårt att hitta. Ett annat trendsäkert plagg i vår är capen! KRISS tidlösa och lättburna cape Eivor gör vilken look som helst mer genomtänkt och lyfter den till nya modehöjder.

Att det kan blåsa en hel del på våren i Sverige är ingen nyhet men det tycker vi på KRISS inte ska hindra dig från att känna dig välklädd! Kolla till exempel in vår härligt vårgröna vind- och vattenresistenta kappa Amalia med anorak-känsla i en skön, något kraftigare kvalitet. Den har en stor kapuschong och är något A-formad i modellen. Där vi börjar närma oss sommaren kan det vara läge att kolla in vår fuskmockajacka Gabi i klara somriga färger. Med en tuff enfärgad jacka i bikerstil är det extra lätt att kombinera den med våra fina mönstrade klänningar och blusar som är fint färgkoordinerade.

En viktig ingrediens är också känslan och omtanken som finns i varje ytterplagg. Våra plagg har vackra mönster eller detaljer där en unik känsla är ett mycket viktigt inslag. Allt för att du ska känna den personliga touchen i vår design. Vi har ett stort utbud för att du ska hitta det du söker efter men också som du känner dig bekväm i. Vi ger dig också gärna tips och råd i hur du ska sätta ihop den perfekta looken för just dig. Hitta ditt nya ytterplagg hos KRISS.

Förläng livslängden på dina kläder genom att följa några enkla tvättråd. Att tvätta på rätt sätt innebär även att du är snäll mot miljön. En jacka eller ytterplagg från KRISS tvättas normalt i 30 grader fintvätt och hängtorkning, det är allt som behövs. Enklare än så blir det knappast inte, men se alltid till att följa tvättrådet på tvättetiketten noggrant.

Vill du köpa ditt ytterplagg eller jacka direkt här i vår webbutik har du naturligtvis 14 dagars returrätt om du skulle vilja byta. Är du dessutom medlem får du också frakt och eventuell returkostnad på köpet. Se det stora utbudet av ytterplagg hos oss på KRISS.

Köp din nya favorit plagg online idag!