fbpx

Köpvillkor

Våra villkor för dig som handlar i KRISS Webbutik

PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms. Innan man genomför betalningen i kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, t ex moms och frakt.

BETALNING

De alternativ som finns tillgängliga är betalning med kort, faktura, delbetalning samt direktöverföring via din bank.

Kriss samarbetar med Klarna för att erbjuda alla kunder trygg och säker betalning via Internet. Stöd finns för VISA och Mastercard.
Genom vårt samarbete med Klarna erbjuder vi fakturering enligt följande villkor:
Betalningstid – 14 dagar. En avgift om 29 SEK per köp tillkommer. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 SEK samt dröjsmålsränta om 25,5%. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.
Delbetalning
Klarna tillhandahåller också möjlighet till delbetalning av köpet.
För mer information om delbetalning, vänligen se följande sida: https://online.klarna.com/account_se.yaws

ÅNGERRÄTT

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. Ångerrätten börjar löpa den dag du tog emot varan.
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda kläderna, men naturligtvis prova dem. Om kläderna skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

ÅTERBETALNING

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, återbetala vad du har betalat för varan snarast, dock senast inom 30 dagar från den dag vi tog emot varan.

RETURER

Retur inom 14 dagar är kostnadsfritt. Vid retur skall du använda den retursedel som låg i paketet från oss. Du får gärna returnera varan i samma paket som den kom i. Om paketet/förpackningen är i så dåligt skick att det medför en risk att kläderna skadas vill vi att du skickar dem i ett nytt, fräscht paket.

Byte

Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

EJ UTHÄMTADE LEVERANSER

För paket som inte löses ut förbehåller sig Kriss rätten att debitera 150 SEK för uppkomna kostnader gällande returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnad.
Om du inte vill ha de varor du beställt och inte hunnit avbeställa dem, rekommenderar vi dig att lösa ut paketet och därefter returnera det. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som outlöst och debiteras därefter.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

I samband med att du handlar i vår webbutik behöver du uppge personuppgifter. Vid din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig.
Vår webbplats samlar in personuppgifter såsom namn, e-postadress, adress, telefonnummer, varor eller tjänster ni köpt såväl som uppgifter om ert besök på vår hemsida. Detta innefattar bla. ip-adress, webbläsarversion, operativsystem, webbadress som dirigerade er till vår hemsida, datum och tidpunkt etc.
Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.
Vi garanterar att inte lämna dina personuppgifter vidare till tredje part.

FORCE MAJEURE

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses som påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

 

BOLAGSINFORMATION

Kriss AB är registrerat med huvudkontor i Länna, Sverige.
Org.nr. 556213-9377

ÖVRIGT

Innehåll på www.kriss.eu är copyrightskyddat © och tillhör Kriss AB, materialet får ej kopieras, överlåtas eller på annat sätt olovligen spridas.
Kriss AB reserverar sig för eventuella felaktigheter i innehåll och prislista.

Kriss Kollektion

Hos oss hittar du mode för alla tillfällen. Ska du på fest och dansa natten lång eller letar du efter vardagsplagg?

Vi har smickrande feminina kläder i fantastisk passform och med ljuvliga mönster i årets färger.

I kläder från KRISS är du alltid redo att fånga dagens alla stunder. Våra artiklar finns normalt från storlek S till XXL och har en mycket välarbetad passform.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

House of kriss

House of Kriss - Kundklubb

ENKEL BETALNING

Enkelt och tryggt.
Betala med Klarna hos Kriss
©2024 Kriss Sweden AB
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram