Stickat

Stickat

Stickat

Den klassiska stickade KRISS-koftan slog igenom stort på 90-talet, och utgjorde länge själva hjärtat i vårt sortiment.  Vi bär med oss det unika formspråket och färgspelet, men designen är under ständig utveckling. Stickning har varit en del av den svenska kulturen sedan 1600-talet och det vill vi ta tillvara på.
Svensk design och även hög kvalité är två viktiga ledord. Idag finner du stickade tröjor men också cardigans, polotröjor och koftor i många olika modeller och storlekar hos oss.

Färgglada eller stilrena; här finns något för alla för såväl fest som vardag. Vårt stora utbud av stickat passar både gammal och ung och vi har ett stort urval av stickade plagg. Ta på dig en härlig kofta i mjukaste material en kall kväll och låt det stickade plagget värma eller välj ett tunt finstickat material vid svala dagar. Vi hjälper dig även i valet av ditt nästa stickade plagg och kläderna du vill uppdatera garderoben med hittar du hos oss.

Hitta din nya stickade favorit från KRISS bland våra ljuvliga koftor och boleros! Ett stickat plagg från KRISS förgyller garderoben och kan vara både ett basplagg och ett plagg för fest. Boleros till klänning är det perfekta komplementet när du vill klä dig lite mer uppklätt men fortfarande ledigt. KRISS erbjuder enfärgade, dekorativt stickade tröjor och boleros i trendiga färger.

Vill du köpa din stickade tröja direkt här i vår webbutik har du naturligtvis 14 dagars returrätt om du skulle vilja byta. Är du dessutom medlem får du också frakt och eventuell returkostnad på köpet. Se vårt fina utbud av stickade plagg hos oss på KRISS.

Köp ditt nya favoritplagg online idag!