toppar

toppar

toppar

Hitta din favorittopp från KRISS i vår stora bukett av blommiga och färgglada mönster! Du hittar flera trendiga toppar i vårt stora sortiment. En KRISS-topp förgyller garderoben och kan vara både ett basplagg och ett plagg för fest.

Du kan bära din topp från KRISS till jeans, kjol eller varför inte till finbyxorna. Våra toppar passar lika bra på jobbet, festen eller för hemmakvällen. I en topp från KRISS är du alltid redo att fånga dagens alla stunder. Våra toppar finns normalt från storlek S till XXL och har en smickrande och mycket välarbetad passform.

I sortimentet hittar du krinklade eller släta toppar, färgglada, mönstrade, vardagliga och festliga toppar. Vi har också toppar med kort ärm, utan ärm eller trekvartsärm. Vi vågar påstå att vi har en topp för alla tillfällen. Våra toppar är i vackra material som känns sköna mot kroppen.
En del av våra vidare toppar har ett inbyggt linne/ foder som är extra behagligt mot huden och gör att du fort kan klä dig moderiktigt på morgonen. Vi har också flera toppar som är krinklade eller plisserade vilket ger en smickrande passform som kräver minimalt med skötsel.

En favorit med klädsam fyrkantsringning vid halsen och en liten holkärm som täcker axeln är vår topp Square. Toppen är krinklad och utstruken i nederkanten. Den har en sidenmjuk och glansig kvalitet som är lätt att sköta. Matchar fint under kavaj/jacka eller att använda precis som den är. Enkel men med en exklusiv känsla. En annan favorit som vi återkommer med varje säsong är vår sköna KRISS Topp Crissa. En härlig topp med trekvartsärm i ett uppskattat naturmaterial som är mjukt och följsamt. Toppen har en grövre struktur som ser flätad ut och ger en tredimensionell look.

KRISS erbjuder också enfärgade vardagstoppar, med eller utan dekorativa detaljer i trendiga färger. Våra toppar har ett mjukt och stretchigt material. Klassisk passform med något insvängd midja och kort ärm.

Förläng hållbarheten på dina klädesplagg genom att följa några enkla tvättråd. Att tvätta på rätt sätt innebär även att du är snäll mot miljön. En topp från KRISS tvättas normalt i 30 grader fintvätt (har blusen detaljer i spets eller applikationer är det klokt att tvätta plagget ut och in eller använda en tvättpåse) och hängtorkning, det är allt som behövs. De flesta av våra toppar är strykfria. Enklare än så blir det knappast inte.

Vill du köpa din topp direkt här i vår webbutik har du naturligtvis 14 dagars returrätt om du skulle vilja byta. Är du dessutom medlem får du också frakt och eventuell returkostnad på köpet. Se det stora utbudet av toppar hos oss på KRISS. Köp din nya favorittopp online idag!