kjolar

kjolar

Kjolar

Hitta din favoritkjol från KRISS! i vårt fina utbud av välsittande kjolar i trendriktiga färger och mönster finns något för alla smaker.  Varför inte uppdatera garderoben med en mönstrad jeanskjol eller plisserad kjol med vacker volym? En kjol från KRISS förgyller garderoben och kan vara både ett basplagg och ett lite festligare plagg. I vår kollektion hittar du kjolar som är väl matchade med våra blusar och toppar i våren och sommarens alla trendiga färger.

Våra kjolar passar lika bra på jobbet, festen eller för en ledig sommardag. I en kjol från KRISS är du alltid redo att fånga dagens alla stunder. Våra kjolar finns normalt från storlek S till XXL och har en smickrande och mycket välarbetad passform.

I sortimentet hittar du både plisserade kjolar enfärgade eller i vackra mönster som är en del i ett par tillsammans med en vacker blus i samma material. I årets kollektion hittar du även en jeanskjol i mönstrat, stretchigt tyg med fin struktur samt en kaxig kjol i mockaimitation som matchar väl med sina respektive jackor.

Förläng hållbarheten på dina klädesplagg genom att följa några enkla tvättråd. Att tvätta på rätt sätt innebär också att du är snäll mot miljön. En kjol från KRISS tvättas normalt i 30 grader fintvätt och hängtorkas, det är allt som behövs. Enklare än så blir det knappast inte. De flesta av våra kjolar är strykfria.

Vill du köpa din kjol direkt här i vår webbutik har du naturligtvis 14 dagars returrätt om du skulle vilja byta. Är du dessutom medlem får du också frakt och eventuell returkostnad på köpet. Se det stora utbudet av våra trendiga kjolar hos oss på KRISS. Köp din nya favoritkjol online idag!