fbpx

Tunikor

Visar 46–48 av 48 resultat

Tunikor

Hitta din favorittunika från KRISS! i vårt stora utbud av tunikor i mängder av utföranden och trendriktiga färger och mönster finns något för alla smaker. Det här ständigt aktuella plagget ligger högt upp på listan på användbara plagg. En tunika från KRISS förgyller garderoben och kan vara både ett basplagg och ett lite festligare plagg. I vår kollektion hittar du tunikor i vårens och sommarens alla trendiga färger.

Du kan bära din tunika från KRISS till jeans, leggings eller varför inte till finbyxorna. Våra tunikor passar lika bra på jobbet, festen eller för hemmakvällen. I en tunika från KRISS är du alltid redo att fånga dagens alla stunder. Våra tunikor finns normalt från storlek S till XXL och har en smickrande, rymlig och mycket välarbetad passform.

I sortimentet hittar du krinklade eller släta tunikor, färgglada, mönstrade, vardagliga men också festliga tunikor. Vi har också tunikor med kort ärm, feminina skjortinspirerade tunikor och tunikor med vackra halsbrodyrer. Vi vågar påstå att vi har en tunikor för alla tillfällen. Våra tunikor har ett fint fall och känns sköna mot kroppen. Vi har också flera tunikor som är krinklade eller plisserade vilket ger en smickrande passform som kräver minimalt med skötsel.

Förläng hållbarheten på dina klädesplagg genom att följa några enkla tvättråd. Att tvätta på rätt sätt innebär även att du är snäll mot miljön. En tunika från KRISS tvättas normalt i 30 grader fintvätt (Har tunikan detaljer i spets eller applikationer är det klokt att använda en tvättpåse eller tvätta plagget ut och in) och hängtorkning, det är allt som behövs. Enklare än så blir det knappast inte. De flesta av våra tunikor är strykfria.

Vill du köpa din tunika direkt här i vår webbutik har du naturligtvis 14 dagars returrätt om du skulle vilja byta. Är du dessutom medlem får du också frakt och eventuell returkostnad på köpet. Se det stora utbudet av tunikor hos oss på KRISS. Köp din nya favorittunika online idag!

Kriss Kollektion

Hos oss hittar du mode för alla tillfällen. Ska du på fest och dansa natten lång eller letar du efter vardagsplagg?

Vi har smickrande feminina kläder i fantastisk passform och med ljuvliga mönster i årets färger.

I kläder från KRISS är du alltid redo att fånga dagens alla stunder. Våra artiklar finns normalt från storlek S till XXL och har en mycket välarbetad passform.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

House of kriss

House of Kriss - Kundklubb

ENKEL BETALNING

Enkelt och tryggt.
Betala med Klarna hos Kriss
©2024 Kriss Sweden AB
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram