fbpx

Byxor

Visar 31–45 av 51 resultat

Byxor

Hitta din favoritblus från KRISS i vår stora bukett av blommiga och färgglada mönster. Höga halsar, spetsar och blommönster är bland de största trenderna när det kommer till blusar i år! Du hittar flera trendiga blusar i vårt stora sortiment. En Krissblus förgyller garderoben och kan vara både ett basplagg och ett lite festligare plagg. I vår kollektion hittar du blusar i vårens och sommarens alla trendiga färger.

Du kan bära din blus från KRISS till jeans, kjol eller varför inte till finbyxorna. Våra blusar passar lika bra på jobbet, festen eller för hemmakvällen. I en blus från KRISS är du alltid redo att fånga dagens alla stunder. Våra blusar finns normalt från storlek small till XXL och har en smickrande och mycket välarbetad passform.

I sortimentet hittar du krinklade eller släta blusar, färgglada, mönstrade, vardagliga och festliga blusar. Vi har också blusar med kort ärm, feminina skjortor och knytblusar. Vi vågar påstå att vi har en blus för alla tillfällen. Våra blusar har ett fint fall och känns sköna mot kroppen. En del av våra blusar har ett inbyggt linne/ foder som är extra behagligt mot huden och gör att du fort kan klä dig moderiktigt på morgonen. Vi har också flera blusar som är krinklade eller plisserade vilket ger en smickrande passform som kräver minimalt med skötsel.

Förläng livslängden på dina fina kläder genom att följa några enkla tvättråd. Att tvätta på rätt sätt innebär även att du är snäll mot miljön. En blus från KRISS tvättas normalt i 30 grader fintvätt (har blusen detaljer i spets eller applikationer är det klokt att använda en tvättpåse eller tvätta plagget ut och in) och hängtorkning, det är allt som behövs. De flesta av våra blusar är strykfria. Enklare än så blir det knappast inte, men se alltid till att följa tvättrådet på tvättetiketten noggrant.

Vill du köpa din blus direkt här i vår webbutik har du naturligtvis 14 dagars returrätt om du skulle vilja byta. Är du dessutom medlem får du också frakt och eventuell returkostnad på köpet. Se det stora utbudet av blusar hos oss på KRISS.

Köp din nya favoritblus online idag!

Kriss Kollektion

Hos oss hittar du mode för alla tillfällen. Ska du på fest och dansa natten lång eller letar du efter vardagsplagg?

Vi har smickrande feminina kläder i fantastisk passform och med ljuvliga mönster i årets färger.

I kläder från KRISS är du alltid redo att fånga dagens alla stunder. Våra artiklar finns normalt från storlek S till XXL och har en mycket välarbetad passform.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

House of kriss

House of Kriss - Kundklubb

ENKEL BETALNING

Enkelt och tryggt.
Betala med Klarna hos Kriss
©2024 Kriss Sweden AB
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram