Bli medlem i Kriss kundklubb idag! Fri frakt & Fria returer för medlemmar

BLI MEDLEM logga in

HÖSTEN

Höstnyheter

Hösten är här och med den kommer höstnyheterna som har börjat strömma in i butik. Varje vecka fyller vi på med härliga plagg. Våra höstnyheter följer naturnära höstfärger och färgglada klänningar byts ut med nya stickade plagg du kan bära på lite kallare dagar. Du kan spana in spännande höstnyheter och erbjudanden hela hösten. Perfekt när de svala sommardagarna byts ut mot kallare höstdagar som kryper på. I höst kan vi presentera 200 nya trendiga styles.

Inspiration

Känner du att du behöver lite extra inspiration inför hösten och behöver uppdatera garderoben har vi höstens inspiration du behöver. Vi inspirerar dig framför allt med trendiga höstnyheter från vår vackra höstkollektion. Denna höst inspirerar vi med flera små kollektioner som släpps under hösten, vi sätter bland annat guldkant på hösten med sprakande färger inspirerad av Londons vibrerande gatuliv.

Vi inspireras också av eleganta jordiga toner med kontraster i metall och kombinerar stilrena plagg med klassiska trender. Med andra ord, denna höst kan du inspireras i det oändliga.

I höst ryms både lekfulla tigermönster och romantiska blommor och får oss att hylla våra härliga årstider med framförallt höstnyheterna! Färger du ser i år är kanelfärg, brons, brunt, koppar och djurmönster som möts i en elegant kombination. Våga mixa och matcha höstens nyheter och behöver du ha råd och tips finns vi alltid här till ditt förfogande. Inspireras också av vår fina katalog som även går att ladd ner och hitta dina favoriter på vår köp looken- sida.

Ytterplagg

Höstnyheterna har redan trillat in i butikerna och ett plagg som kan vara bra att investera i redan nu innan de säljs slut är höstjackan. Bland årets nyheter ser vi allt från ullkappor till fuskpälsar med klockad form och vackra cape modeller i högklassigt mode. När det kommer till kulör är kamelfärgen en favorit och den klassiska svarta kappan hänger självklart kvar även denna höst.

Du hittar även en storfavorit bland årets höstkollektion, en härlig jacka i tvättad ull som finns både i svart och rosa. En stor trend vi ser i år är tigermönster som du hittar i både blus och tunika.

Kjolar

Kjolen är också ett plagg vi älskar att klä oss i under hösten, i år ser vi fuskläder och klassisk manchester som kan matchas i det oandliga. Välj mellan snygg knälängd eller en något längre modell som också värmer när hösten och kylan är ett faktum

Välkommen vackra höstmode!